Руски официални лица и бизнесмени направили редица подозрителни транзакции“ преди началото

...
Руски официални лица и бизнесмени направили редица подозрителни транзакции“ преди началото
Коментари Харесай

Подозрителни действия на руски олигарси малко преди началото на войната

Руски публични лица и предприемачи направили редица „ подозрителни транзакции “ преди началото на войната, което може да демонстрира опити за отбягване на наказания. Американските управляващи разгласиха отчет за интернационалните прехвърляния, осъществени от съветски милиардери при започване на 2022 година

Според документите от януари до април 2022 година има внезапно прекъсване на размера на прехвърлянията, а някои огромни притежатели трансферират активи на деца и родственици.

Според анализаторите на FinCen размерът на сходни транзакции се прави оценка на милиарди долари и в множеството случаи не е известно от кое място идват тези средства в Русия и не е ясно дали могат да бъдат свързани с корупция.

Един от обвинените в листата е нараснал съществено разноските по швейцарска кредитна карта от декември 2021 година до февруари 2022 година Според някои информации парите са изхарчени за първокласни артикули и изкуство. Покупките се правили до началото на войната и налагането на наказания.

В началото на 2022 година редица огромни бизнесмени изпратили огромни преводи на свои близки, които живеят в чужбина, в това число в Съединени американски щати.

Например детето на един предприемач, живеещ в Съединени американски щати, получи 1 милион $ като трансфер през февруари предходната година.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР